top of page

QUÈ ÉS EL CIM?

Som un esplai fundat l'any 2007 per un grup de joves amb la inquietud de formar a infants i joves en el lleure. El CIM es troba distribuït en sis grans grups d'edat, les tandes: Premonitors, Ramblers, Canteranos, Grans, Mitjans i Petits, segons l'edat dels infants.


El nom de CIM fa referència al punt més elevat d'una muntanya. Amb el nom volem expressar que no ens conformem amb respostes còmodes o inèrcies convencionals, sinó que volem educar en aquells valors 'elevats', fruits de la convivència gratuïta, sovint oblidada pel ritme vertiginós de la nostra societat, i vers els quals volem orientar el nostre caminar. En el CIM volem viure el temps d'oci creativament, com un moment privilegiat de compartir i créixer, per això volem crear un àmbit educatiu que ajudi en el nostre camí. Volem avançar per fer el CIM, i en ell ens adonem que és el camí en que creixem.

ELS NOSTRES OBJECTIUS

Quines son les nostres fites?

Des del seu naixement, l'Associació Juvenil CIM ha apostat fort per una educació en el lleure de qualitat. 
La nostra intenció és la formació integral dels infants i adolescents. Volem que coneguin el seu entorn i que hi trobin el seu lloc, respectant sempre les persones i l'entorn que els envolten. Les nostres eines són el joc,  la diversió i l'educació.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

T'agradaria formar part del CIM?

Actualment ens dividim en cinc tandes:
- Petits: nens i nenes de 8 a 10 anys
- Mitjans: nens i nenes de 10 a 12 anys
- Grans: nens i nenes de 12 a 14 anys
- Canteranos: nois i noies de 14 a 16 anys
- Ramblers: nois i noies de 16 a 18 anys

- Pre-monitors: 18 anys
Cada tanda la formen 35 nens i nenes i el seu equip de monitors.

Vols formar part de l'Esplai CIM? Prem a sota el botó de "Condicions de participació" per a més informació.

IMG_3193.JPG
bottom of page