top of page

GRANS

De 8 a 10 anys

Simo Campillo.png

Responsable de Tanda:
Simoneta Campillo

Soy Simoneta Campillo y estudio psicología en la UB. Llevo en el cim desde que tengo 15 años y se ha convertido en mi segunda familia. Lo que mas me gusta es que tanto niños como joves, cada dia aprendemos algo nuevo, sea a convivir sea a jugar sea a sentir. Nos divertimos y aprendemos de cualquier cosa aunque sea simple y eso nos hace muy especiales.

WhatsApp Image 2021-09-27 at 11.38.20.jpeg

Berta Serra

Hola! Soc la Berta Serra i vaig néixer el 10 d'octubre de 2003. Estic estudiant Biologia Humana a la Universitat Pompeu Fabra. Del CIM em quedo amb el companyerisme, la gran família que s'ha format i amb totes i cada una de les experiències inoblidables que he viscut al llarg de tots els meus anys transcorreguts a l'esplai.

1fed5d7f-f847-4101-b2aa-e0ba926bce0d.jpg

Laia Carrasco

Soc la Laia, tinc 19 anys i estudio disseny audiovisual a BAU. Vaig entrar al Cim a les primeres colònies de petits (2014). Desitjo que els nens tinguin el mateix bon record que jo de l'esplai, que gaudeixin amb els amics i formin part d'aquesta familia que tant m'ha aportat!

FE12F2A3-9ACC-4B39-AA14-64DE7EDBC8F3 - Marc Mata.jpeg

Marc Mata

Sóc el Marc Mata, exalumne de l’escola Teresianas Ganduxer i ara estic fent un grau en direcció d’empreses tecnològiques a La Salle. Aquest ant serà el meu segon any com a monitor. Durant aquests anys al CIM he après moltes coses, he fet noves amistats i sobre tot, he gaudit molt! Com a monitor vull aportar als nens/nenes tot allò que m’han aportat a mi els meus antics monitors.

Ana Baurier.PNG

Ana Baurier

Hola Ana!

Berta Mendiluce.PNG

Berta Mendiluce

Hola berta!

bottom of page