top of page

De 10 a 12 anys

MITJANS

Txell_Puiggrós.png

Responsable de Tanda:
TXELL PUIGGRÒS

Em dic Txell, vaig néixer el novembre del 2001 i estudio Medicina a la UB. Vaig entrar al CIM com a Premo, i des de llavors he fet grans amistats i he après molt de l’esplai. Per això m’agrada ser monitora, no només per seguir vivint experiències inolvidables, sinó també perquè els nens i nenes del CIM el puguin aprofitar al màxim.

Screenshot_20201012-142810 - Clara Jauma.png

CLARA JAUMÀ

Ei! Sóc la Clara Jaumà, vaig nèixer el 2002 i sóc estudiant de Sociologia de la UAB. En els meus anys d'infant al cim he viscut experiències úniques i he fet amics extraordinaris. Ara passo a ser monitora amb molta energia i ganes d'aprendre i de donar el que jo he rebut! El que més disfruto del Cim és l'ambient que es crea cada dissabte, tant entre les monitores i els infants com entre els infants. M'agrada formar-ne part.

IMG_20220926_022303 - Monica de Pascual_edited.jpg

MONICA DE PASCUAL

Em dic Monica i Estudio Belles Arts a la UB. Vaig entrar al cim a les primeres colònies de petits. He crescut amb l'Esplai. Aquest any començo com a monitora de mitjans i tinc moltes ganes de transmetre als infants el que jo he après tots aquests anys com a nena.

Albert_Panicello_edited_edited.jpg

ALBERT PANICELLO

Em dic Albert, vaig néixer al 2002 i estudio enginyeria informàtica a la UPC. Vaig entrar al CIM  a mitjans, i ara soc monitor per intentar transmetre als infants tots els valors i experiències que vaig viure jo com a nen. A més a més, he fet grans amistats que estic segur que duraràn molts anys.

IMG_8393 - Blanca Mir Escardó_edited.jpg

BLANCA MIR

Soc la Blanca, vaig néixer el gener del 2004 i estudio ADE a la Pompeu. Vaig entrar al Cim a les primeres colònies que es van fer de petits i aquest any serà el meu primer com a monitora a mitjans. Aquests anys al Cim m'han ajudat a créixer com a persona i per això vull transmetre tot el que m'ha ensenyat a les futures generacions i ajudar-los a créixer en els valors que el Cim intenta transmetre.

WhatsApp Image 2021-09-27 at 11.38.20.jpeg

BERTA SERRA

Hola! Soc la Berta Serra i vaig néixer el 10 d'octubre de 2003. Estic estudiant Biologia Humana a la Universitat Pompeu Fabra. Del CIM em quedo amb el companyerisme, la gran família que s'ha format i amb totes i cada una de les experiències inoblidables que he viscut al llarg de tots els meus anys transcorreguts a l'esplai.

bottom of page