top of page

De 10 a 12 anys

MITJANS

Carla Baurier.jpeg

Responsable de Tanda:
Carla Baurier

Me llamo Carla Baurier y soy del 2003. Estoy cursando segundo de ADE y este es mi tercer año como monitora en el CIM, en la tanda de mitjans. Tengo muchísimas ganas de seguir aportando todo lo que pueda a este proyecto tan bonito que ha creado la familia del CIM.

BACF0958-2D95-4A24-90D8-35B4F692EA00 - pia healy.png

Pía Healy

Hola! Me llamo Pía Healy, nací en agosto de 2004 y acabo de empezar Ciencia y Tecnología de los alimentos en la UAB. Llevo en el CIM desde el 2014 y a lo largo de estos años he aprendido y disfrutado mucho como niña. Espero que los niños puedan seguir haciéndolo de la misma manera que yo lo hice. Este es mi primer año como monitora y tengo muchas ganas de empezar.

20220923_201851 - oriol pujol vives(1)_edited.jpg

Oriol Pujol

Bones, soc l'Oriol, vaig néixer l'abril del 2004 i estic estudiant Periodisme a la UAB. Vaig entrar al CIM l'any 2018 i he aprés molt de les amistats que he fet, dels monitors que he tingut, i a valorar-me a mi mateix. Ara soc monitor i tinc moltes ganes que els nens gaudeixin tant com jo gaudia.

Laia Torras.PNG

Laia Torras

Hola! Soc la Laia Torras, monitora de la tanda de Mitjans. Estudio producció musical i una de les meves grans passions és la música. Porto al CIM des dels 7 anys i per a mi ha estat un lloc on he crescut i evolucionat com a persona. Ara que soc monitora el que em fa més il·lusió es poder transmetre tots aquells valors que se m'han ensenyat aquí.

Miriam Abel.PNG

Miriam Abel

Hola!! Em dic Míriam, vaig néixer al 2005 i soc monitora del cim. Actualment, estudio educació primària. Vaig entrar al cim a les  colònies del 2013 i des de llavors l’Esplai s’ha convertit en un lloc de refugi, creixement personal i sobretot un lloc on he conegut a gent molt especial. Tinc moltes ganes que els infants puguin arribar a apreciar i gaudir del cim tant com jo.

Paula Vega.PNG

Paula Vega

Hola soc Paula Vega

bottom of page