top of page

PREMOS

Tanda per a adolescents de 18 anys

Screenshot_20201012-142810 - Clara Jauma.png

Responsable de Tanda:
Clara Jaumà

Ei! Sóc la Clara Jaumà, vaig nèixer el 2002 i sóc estudiant de Sociologia de la UAB. En els meus anys d'infant al cim he viscut experiències úniques i he fet amics extraordinaris. Ara passo a ser monitora amb molta energia i ganes d'aprendre i de donar el que jo he rebut! El que més disfruto del Cim és l'ambient que es crea cada dissabte, tant entre les monitores i els infants com entre els infants. M'agrada formar-ne part.

Monica Bas.jpeg

Mònica Bas

Soc la Mònica Bas-Guitert, vaig néixer al juliol del 2002 i estudio ADE a la UPF. Aquest es el meu desè any al cim i el meu primer com a monitora i estic molt motivada amb l’inici d’aquesta etapa!

WhatsApp Image 2022-09-28 at 14.12.57.jpeg

Tomàs Serra

Sóc el Tomàs, vaig néixer el 2001 i estic estudiant Enginyeria Informàtica a la UPC. Formo part del CIM des del 2010. Durant l’etapa com a infant, em quedo amb tots els bons moments amb els amics i monitors, i amb els valors que se’m van anar transmetent any rere any, valors els quals ara, en la etapa com a monitor, intento transmetre a les nenes i nens del CIM per tal de ser un bon referent. En definitiva donar-me al CIM.

bottom of page