top of page

RAMBLERS

De 16 a 17 anys

WhatsApp Image 2022-09-28 at 14.12.57.jpeg

Responsable de Tanda:
TOMÀS SERRA

Sóc el Tomàs, vaig néixer el 2001 i estic estudiant Enginyeria Informàtica a la UPC. Formo part del CIM des del 2010. Durant l’etapa com a infant, em quedo amb tots els bons moments amb els amics i monitors, i amb els valors que se’m van anar transmetent any rere any, valors els quals ara, en la etapa com a monitor, intento transmetre a les nenes i nens del CIM per tal de ser un bon referent. En definitiva donar-me al CIM.

2CB3250A-0C58-445C-BEAD-0E88E5D2154A - Miguel Andreu Carreras.jpeg

MIGUEL ANDREU

Holaaa!!! Soy Miguel, nací en el 2003, antiguo alumno del colegio San Ignacio y actualmente estudio 2° de Ingeniería Industrial en la UPC. Llevo en el CIM desde 2012, nueve años como niño en el esplai que me han ofrecido la posibilidad de vivir grandes experiencias y conocer a gente maravillosa. Este será mi segundo año como monitor y estoy muy ilusionado y motivado en transmitir a los chicos y chicas del esplai todo aquello que el CIM me ha aportado durante tantos años.

Laura Raduà.jpeg

LAURA RADUÀ

Soc la Laura Raduà. Actualment estic estudiant Humanitats a la Pompeu. Porto molts anys al CIM, des de mitjans, i ara de monitora vull passar-m'ho tant bé com quan vaig ser infant a l'esplai.

cesc.PNG

CESC TORRAS

Hola! Sóc el Cesc. Actualment estudio Sistemes Audiovisuals a la UPF. Porto al CIM des del 2009 i tinc moltes ganes de començar aquest nou curs!

Sara Bonmatí.jpeg

SARA BONMATÍ

Soc la Sara, vaig néixer el 7 se setembre de 2003 i estic estudiant Dret a la UPF. Porto al CIM des de petita i aquest és el meu primer any de monitora. Sóc molt feliç de poder retornar al CIM tot el que m'ha aportat.

IMG_3472.JPG

ALEJANDRO GARCÍA

Hola soy Alejandro y llevo muchos años en el CIM. Me gusta mucho ir de campamentos y estar con mis amigos del esplai.

bottom of page