top of page

PETITS

De 8 a 10 anys

Inma Fontboté

Responsable de Tanda:
Inma Fontboté

Sóc la Inma Fontboté. Vaig nèixer l'any 2002 i vaig entrar al cim l'any 2012. Estudio ADE i Química a la UB. Després de ser nena durant tants anys, tinc moltes ganes de poder tornar als infants tot el que el CIM m'ha aportat a mi. Ser monitora és una cosa que em motiva molt, i afronto aquest curs amb moltes ganes de crèixer i crear un vincle amb tots els nens i nenes.

Sara Bonmatí.jpeg

Sara Bonmatí

Soc la Sara, vaig néixer el 7 se setembre de 2003 i estic estudiant Dret a la UPF. Porto al CIM des de petita i aquest és el meu primer any de monitora. Sóc molt feliç de poder retornar al CIM tot el que m'ha aportat.

P8130050 - Jana Conill Merola.JPG

Jana Conill

Em dic Jana, vaig néixer el 2005 i estudio arquitectura a la UPC. Vaig entrar al Cim a Grans i ara començo a ser monitora amb moltes ganes i entusiasme. Vull transmetre als infants tot el que jo he aprés, les grans experiències i amistats que he fet al llarg de tots aquests anys.

20231103_234323 - mariona mullerat.jpg

Mariona Mullerat

Em dic Mariona, vaig néixer a l'octubre de 2005 i estudio Medicina a Vic. Vaig entrar al CIM a les colònies de Petits del 2014 i desde llavors, l'esplai ha anat guanyant importància fins a ser lo preferit de la meva vida. Al CIM he trobat les amistats més vertaderes i experiències inolvidables. Com a monitora vull transmetre el meu amor i devoció per aquest projecte tan bonic.

Gonzalo.PNG

Gonzalo Palomar

Hola em dic Gonzalo i aquest any es el meu primer any de monitor.

Mar Bargalló.jpeg

Mar Bargalló

Soc la Mar Bargalló, vaig néixer al juny del 2003. Estic estudiant Estadística a la UPC. Vaig entrar al CIM a mitjans. Al principi era una desgràcia haver de venir els dissabtes. Amb els anys,  les experiències i els amics vas veient la importància de que segueixi viu aquest projecte. Començo aquesta nova etapa amb moltes ganes de poder transmetre als infants que vol dir formar part del CIM.

bottom of page